• BWT Aquaboy ivóvíz tisztító berendezés

 

Az aquaboy kiszűri a szervezet számára terhelő anyagokat a vízből.

A BWT aquaboy szűrőpatron olyan ultraszűrőt tartalmaz, amely 0,02 μm pórusméretű ultraszűrő rost membránnak köszönhetően képes kiszűrni a miliméter százezred részénél nagyobb részecskéket a vízből. Ilyenek például a baktériumok. Előnye, hogy megőrzi a szervezetünk számára fontos ásványi anyagokat. Ezáltal nem változtatja meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását. Az ultraszűrőn kivűl tartalmaz még egy aktív-szenes szűrő egységet is, amely eltávolítja az íz-, és illatrontó anyagokat a vízből, adszorbeálja a nemkívánatos, vízben oldott, szerves anyagokat (pl. humin anyagok).

A készülék mosogató pult alá beépíthető, a mosogatóra szerelhető kis krómozott csap segítségével lehet szűrt vizet engedni.

Környezetbarát

BWT aquaboy ultraszűrő beépítésével Önnek nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelni, gondoskodni a tárolásukról és a szelektív hulladékgyűjtőbe szállítani.

Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, megszűnik a visszaváltható palackok tisztításából származó vízpazarlás.

A szűrőpatront a vízminőségtől függően kb. 9000 l víz felhasználása után kell cserélni. Így Ön kedvező áron tudja biztosítani egész családja számára a friss, tiszta ivóvizet, amit még a főzéshez is felhasználhat.

Ezzel Ön megkíméli környezetét és pénztárcáját!

Szerelje be konyhájába az aquaboy ultraszűrő készüléket, hogy folyamatosan biztosítani tudja a frissítő, megfelelő minőségű, zamatos vizet egész családja számára!

 

BWT Aquaboy ivóvíz tisztító berendezés

  • Gyártók BWT
  • Model: -
  • Elérhetőség: Raktáron