Gree klímák

Gree klímák

 

A Gree Electric Appriances a világ legnagyobb klíma gyártója 2009-től.

„Az innováció a lelke egy vállalkozásnak, az alapvető technológiák pedig elengedhetetlenek a lényegi fejlődéshez.”

Az 1991-ben Zhuhai-ban alapított Gree Electric Appliances Inc. a világ legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata. A húszévnyi fejlődés során a vállalat integrálta a teljes gyártási láncot, magához vonva az összes fontos alkatrész gyártását, beleértve a kompresszorok, motorok, öntőformák, és kondenzátorok előállítását. A termékpaletta 20 termékkategóriát, 400 szériát, és 7000 különböző modellt tartalmaz.

Immár nyolc gyártóközpont üzemel Zhuhai (Kína), Chongqing (Kína), Hefei (Kína), Zhengzhou (Kína), Wuhan (Kína) városaiban, valamint Braziliában, Pakisztánban és Vietnámban, és mindösszesen 55 millió lakossági és 4,5 millió kereskedelmi klímaberendezés éves gyártókapacitással rendelkezik a cégóriás.

A Gree az egyetlen kínai légkondicionáló márka, ami elnyerte a „Világmárka” megnevezést a Minőségellenőrzési Hivataltól. Továbbá 2005 óta tartja az első helyezést a világ legtöbb lakossági klímáját értékesítők ranglistáján.

Miként a vállalat fő jeligéi is utalnak rá - „Gree, making better air conditioners!” és „Created in China” - az innováció és a kreativitás elsőbbséget élvez a cégnél, ennek eredményeként folyamatosan új, megbízható termékek, technológiák kerülnek ki a piacra. Ezzel az üzletpolitikával a kínai vállalatok példaképévé vált a Gree az évek során, és egyre többen átvették a példát.

A Gree a legenergiatakarékosabb klíma díjának birtokosa. A Gree központi légkondicionálója 2011-ben, hazájában elnyerte a legenergiatakarékosabb klíma díját. A díj ismét megerősítette a szakemberek és a végfelhasználók Gree márka iránt táplált hűségét


Gree Comfort Inverter GWH09KF mono split klíma

Gree Comfort Inverter GWH09KF mono split klíma

Termékleírás:    Gree márkájú oldalfali inverteres splitklíma kültéri és beltéri egység..

Gree Comfort Inverter GWH12KF mono split klíma

Gree Comfort Inverter GWH12KF mono split klíma

  Termékleírás:    Gree márkájú oldalfali inverteres splitklíma kültéri és belt..

1 az 2 a 2 (1 Oldal)