Alföldi

 

ALFÖLDI MINŐSÉG
 
Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint  260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.
A hazai gyár ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett kombinált menedzsment rendszerrel rendelkezik.
 
ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004
 
Nyilatkozat a csomagolások környezetvédelmi felelősségéről
 
Alföldi szaniterek
 
A szaniter termékek anyaga mázzal bevont porcelán. Anyagának vízfelvétele nem haladhatja meg a 0,5 %-ot. Az adott terminológia szerint porcelánnak a max. 0,5 %vízfelvételű, félporcelánnak a 0,5-5 % alatti, fajansznak az 5-15 % vízfelvételű termékeket nevezzük.
 
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. Szaniter termékeink anyaga porcelán, hasonlóan más vezető kerámia gyártók szaniter termékeihez.
 
Az alábbi nyilatkozatban kijelentjük, hogy az általunk forgalmazott termékekre vonatkozó harmonizált EU szabványokban rögzített követelményeket teljesítjük, és a CE jelöléssel ellátott termékeink megfelelőségi vizsgálatát a vonatkozó törvényeknek megfelelően elvégeztük és végezzük, és ezeknek a termékeink megfelelnek.
A gyártók által kiadott, a CE jelölés használatára vonatkozó nyilatkozatok megfelelnek a korábbi ÉME engedélyeknek: 
 
CE jel a Alföldi és Villeroy & Boch márkájú szaniterekre
 
10 év garancia
 
Az Alföldi a szaniterkerámiákra korábban vállalt 5 éves garancia időt 2002. április 1- jétől 10 évre emelte.
 
A 10 év garancia minden 2002. április 1-je után vásárolt Alföldi szaniterkerámiára vonatkozik, gyártási eredetű hibák esetén, szakszerű beszerelés és rendeltetésszerű használat mellett:
- gyártási eredetű hibák pl.: repedés, mázhiány;
- szakszerűtlen beszerelés pl.: cementes habarcsba történő beágyazás;
- nem rendeltetés szerű használat mellett pl.: maró hatású anyag, parfümös üveg ejtése a kagylóba.
Szakszerűtlen szerelés a garancia azonnali elvesztését eredményezi!
 
Szanitertermékeink szigorú minősítési kritériumok alapján kerülnek osztályozásra. Ha ennek ellenére termékünkkel szemben mégis minőségi kifogása támadna, kérjük, jelezze írásban a vásárlást igazoló bizonylat egyidejű megküldésével a vásárlás helyén vagy közvetlenül cégünknél, elérhetőségeink megtalálhatóak a Kapcsolat menüpont alatt.
 
 

Keresés finomítása