AEG

  BÜSZKE MÚLT .......... IZGALMAS JÖVŐ 

A 2009-ben újratervezett AEG elektromos kéziszerszámok erejükkel és vibrálóan feltűnő, merész narancssárga színükkel mind a cégünknek, mind a termékeinknek dinamikus megjelenést biztosítanak. Ez azonban, nem csupán az új színnek köszönhető, hiszen az új erőteljes külső mögött elkötelezett fejlesztéssel és innovációval közel több mintegy 50 új 2009-ben bevezetésre kerülő termék született, melyek többsége áprilisban és májusban kerül piacra. Ezek többek között a következő gépeket és családokat ölelik fel:

a 12 V-os kompakt termékcsalád - ezek az ergonómiailag kiváló szerszámok a 12 V-os lítium-ion akkumulátorok erejét használják,

a nehéz igénybe vételre tervezett 18 voltos gépek - melyeket napjaink profi felhasználói számára ajánlunk,

az új 2 kg-os SDS-plus kalapácsok kitünnek különösen alacsony vibrációval és kimagasló teljesítményükkel,

új tervezésű faipari gépeinket, melyekből legfontosabbak a 305 mm-es gérvágó és a 2050 wattos felsőmaró.

Természetesen az összes AEG kéziszerszámot 3 év meghosszabbított garanciával ajánljuk. Az új erőteljes márka jellemzőit tükrözik a különböző kommunikációs anyagok, többek között egy új modern termékkatalógus, különböző bolti eladásösztönző anyagok és egy komplett termékbemutató polcrendszer.

Az AEG alapítása óta vezető az új termékek fejlesztésében. Az 1898-ban bemutatott első hordozható fúrógéppel megszületett a hordozható kéziszerszám. Több mint 100 évvel később az AEG még mindig tud innovatív és erőteljes megoldásokat nyújtani a felhasználó számára.

GARANCIA:

Három év garancia az AEG elektromos kéziszerszámokra, - hogy biztosak lehessünk a minőségben

Az AEG Winnendenben bizonyos abban, hogy az AEG gépek használói mindig számíthatnak a profi AEG kéziszerszámokra.

Az új AEG gépek a legkeményebb nyúzópróbák és vizsgálatok után kerülhetnek csak sorozatgyártásba, hogy felhasználóik biztosan azt a minőséget kapják, ami egy AEG géptől jogosan elvárható.

Ez a megbízhatóság a német márka által az egész világon biztosított meghosszabbított garanciában ölt testet: az AEG 2008 január 1-től minden regisztrált gépre három év garanciát biztosít. Az akkumulátorok, töltők és a gépekkel együtt szállított egyéb tartozékok nem tartoznak a kibővített garancia hatálya alá. Ez a korlátozás az alapjogokat nem érinti.

A meghosszabbított garancia feltétele, hogy a megvásárolt gépeket a vásárlástól számított 30 napon belül a http://warranty.aeg-powertools.com weboldalon regisztrálják.

A vásárló a regisztráció után emailban kap értesítést, hogy az adatok helyesen kerültek a rendszerbe és a regisztráció sikeres volt.

Ha pedig minden várakozás ellenére a törvényes garanciális időszakon, illetve a 3 éven belül a gép meghibásodik, a reklamációkor az AEG szervíz kérni fogja a számlát, a garanciajegyet és a regisztrációról küldött értesítést.

AEG Elektromos Kéziszerszámok: Német techológia - profiknak.

 


Nincs termék ebben a kategóriában.