Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!

Amikor Ön a Celsiustherm Kft. internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a webshopokra vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Celsiustherm Kft..  

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) veszünk igénybe:

A weboldal tárhelyszolgáltatójának adatai:

WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: Cg.01-09-949386
Adószám: 23023071-2-42
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-58821/2012.
Bankszámlaszám: CIB Bank Rt. 10700684-66030142-52000001

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a celsiustherm.hu honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez a Google Anitycs szolgáltatáshoz szükséges mértékben adja át.

További információk:

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét.

Ezeket az adatait eljuttatjuk a Celsiustherm Kft. illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt.

Ez a tájékoztató a honlapunk tartalmi és formai egységesítésével kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. Celsisustherm Kft. más tevékenységei során is kapcsolatba kerül az ügyfelekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait – erről általános adatvédelmi tájékoztatónk szól.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk: elérhetőségeink.

Tisztelettel:

Harmath Gábor