Kos

 

A Kos a prémiumkategóriás szaniter termékek piacán Olaszország egyik legjelentősebb kád, gőzkabin gyára. 2009-ben viszont a Zucchettivel együtt létrehozta az első közös Zucchetti-Kos - Faraway névre keresztelt komplett fürdőszoba koncepcióját. A kádtól kezdve a mosdókon és csaptelepeken át az illóolaj tartóig szinte minden fürdőszobai terméket megálmodtak  az Ön fürdőszobájához. Különleges termékei az olasz designer páros, Ludovica és Roberto Palomba tervei nyomán látnak napvilágot.

 


Letisztult formavilágú termékei igazi csemegeként szolgálnak a különleges, egyedi elvárásokat igénylő vásárlóknak, belsőépítészeknek, lakberendezőknek. A Kos kádjai Idrocolor® system-mel /színterápiával/ és blower system-mel /levegő masszázzsal/ is rendelhetők. Egyedülálló termékköre miatt a Zucchetti Rubinetteria S.p.A is felfigyelt rá, és 2006-ban megvásárolta a gyárat. Azóta a Kos gyár a gőzkabinjait és zuhanypaneljeit Zucchetti csaptelepekkel és kiegészítőkkkel gyártja.
Exkluzivitásából adódóan a Kos kádak, gőzkabinok, zuhanytálcák, zuhanypanelek Magyarországon csak néhány helyen vásárolhatók meg.


Nincs termék ebben a kategóriában.